BUM: Pantelić dobija funkciju u FSS!

Autor:

Sport

23.11.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje neizvesnost u iščekivanju novih informacija o sudbini Mladena Krstajića na klupi reprezentacije, Fudbalski savez Srbije odlučio se da uveo je novine u sam vrh rukovodstva, kojem će se uskoro pridružiti - Marko Pantelić.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić u dresu reprezentacije

Prema informacijama novinara Nebojše Petrovića sa "SOS kanala", proslavljeni reprezentativac Srbije i nekadašnja vedeta Crvene zvezde, Herte, Ajaksa, Pari Sen Žermena i Olimpijakosa postaće novi potpredsednik FSS. Pantelić će se tako pridružiti Nenadu Bjekoviću u obavljanju potpredsedničke funkcije. Tako će se u srpski reprezentativni fudbal vratiti još jedan bivši as jer je, podsetimo, Darko Kovačević od pre nekoliko meseci postavljen za sportskog direktora FSS. 

Marko Pantelić je za seniorski nacionalni tim debitovao 2003. godine, a redovan član ekipe postao je od 2006. godine. Predstavljao je Srbiju na Mundijalu 2010. godine, kada je postigao i gol u porazu od Australije u grupnoj fazi (1:2), a u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine postigao je tri gola. Ipak, od završetka tih kvalifikacija više nije nastupao za Orlove. Odigrao je 43 utakmice i mrežu zatresao 10 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading