"Građevinari" nastavljaju rekonstrukciju: Posle trenera novi i sportski direktor

Autor:

Sport

22.11.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Rad promenio je šefa struke uoči poslednjeg prvenstvenog ciklusa u 2018. godini, pa je tako kormilo od Zorana Milinkovića preuzeo Dragan Stevanović.

RepublikaFoto: Starsport
FK Rad

"Građevinari" se nisu zaustavili na tome, sportski sektor pojačan je imenovanjem Aleksandra Miljanića za novog sportskog direktora kluba sa Banjice.

- Izuzetna mi je čast što sam dobio angažman u klubu koji smatram među tri do četiri u zemlji. Zahvaljujem se Upravi kluba na ukazanom poverenju i spreman sam da odgovorim radnom zadatku -rekao je Miljanić na promociji.

Kako se navodi u saopštenju Rada, Aleksandar Miljanić sarađivao je u prošlosti direktno i indirektno sa mnogim klubovima, a najveći trag ostavio je u kulskom Hajduku i Inđiji.


- Upoznat sam sa igračkim kadrom i sada je prioritetan zadatak da se do kraja ove polusezone ostvare što bolji rezultati koji bi se nadogradili od februara meseca. Ekipa je spoj mladosti i iiskustva i verujem u potencijal ovog igračkog kadra - dodao je novoimenovani sportski direktor Rada.
RepublikaFoto: Starsport
FK Rad

Prva velika iskušenja na novom radnom mestu Aleksandra Miljanića očekuju tokom zimskog prelaznog roka, kada će kao sportski direktor biti zadužen za angažovanje adekvatnih pojačanja kako bi Rad na proleće bio konkurentniji u superligaškom društvu.


"Građevinari" posle šesnaest odigranih utakmica u Super ligi zauzimaju jedanaestu poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Za vikend na klupi debituje novi šef struke i to u duelu sa Čukaričkim na Banovom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading