Fudbal je užasna industrija: Gorak ukus zbog Jokana

Autor:

Sport

22.11.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Kardifa Nil Vornok kritikovao je odluku Fulama da otpusti srpskog stručnjaka Slavišu Jokanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Wolves Fan TV
Nil Vornok

Vornok je izrazio zaročaranje otpuštanjem Jokanovića, ali ga je jedna stvar uprave Fulama dodatno naljutila.

- Razočaran sam načinom na koji je Slaviša napustio svoj klub, ali to je fudbal. Uvek ostane gorak ukus kada se zaposli novi menadžer pet minuta posle otkaza starom i onda odmah priča o tome kako je u pregovorima sa klubom bio već neko vreme. Ali, to je fudbal – jedna užasna industrija u kojoj svi znamo da ćemo dobiti otkaz u nekom trenutku - izjavio je Vornok. 


Menadžer Kardifa je nastavio da priča o tome sa kakvim se problemima susreću treneri u njegovoj profesiji. 

- Mi znamo da se to radi na taj način. Svi menadžeri ekipa sa dna tabele znaju šta može da se desi. Vinsent (vlasnik Kardifa) mi stalno govori koliko agenata ga stalno kontaktira govoreći mu da me otpusti dovede tog ili tog menadžera na moje mesto. Vlasnici se često susreću sa problemima jer na njih dosta utiču ljudi sa strane, tako da je lako izgubiti veru ili misliti da je "trava zelenija" sa druge strane ograde - dodao je Vornok. 


69-godišnji Englez je na klupi Kardifa od 2016. godine i upravo on ih je uveo u Premijer ligu, u kojoj posle 12 odigranih kola zauzima 18. mesto, dve pozicije bolje od poslednjeplasiranog Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading