ČOVEK OD REČI: Ne želi nazad u reprezentaciju čak i da mu se ukaže šansa

Autor:

Sport

22.11.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rađa Naingolan nije igrao na Svetskom prvenstvu za Belgiju, a vezista Inter je sada potvrdio da mu ne pada na pamet da se vrati u nacionalni tim svoje zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

U razgovoru za ESPN Rađa Naingolan je poručio da nema nikakvu nameru da se vraća u nacionalni tim čak i da Roberto Martinez ode sa selektorske pozicije. Poručuje i da su izgovori koje je belgijski stručni štab koristio za njegovo odstranjivanje bili "patetični".

- Rekao sam da ako ne idem na Svetski kup da se povlačim. Ja sam čovek koji stoji iza svojih reči. Igram fudbal ovde u Interu sa mnogo ljubavi. Ako bi promenili trenera sutra i dalje bih rekao ne. Kada nešto odlučim ja ostajem u tome - poručuje Naingolan.

 

- Svaki put kada je međunarodna pauza, ja dobijem četiri ili pet dana slobodno i srećan sam što mogu da se koncentrišem na Inter i na ostale stvari. Iskustvo je bilo odlično, igrao sam dobro na Evropskom prvenstvu i to je bilo dosta. Volim svoje saigrače iz reprezentacije, imam odličan odnos sa njima, a jednostavno ima stvari koje ne mogu da prihvatim - rekao je Rađa koji je bio regularan član prvog tima dok na selektorsko mesto nije došao Roberto Martinez. 

- Bio sam veoma razočaran jer sam igrao odlično na Evropskom prvenstvu i onda sam odbačen. U Belgiji ima igrača koji ne igraju za klub a igraju u reprezentaciji. Igrao sam 50 mečeva a i dalje me ne zovu. Nisam zahteao da moram da igra, samo sam zaslužio da budem tu umesto nekih drugih. Onda su počeli izgovori i svi su bili patetični. Zašto sam igrao za Romu 50 utakmica ako sam vodio isti život, oko čega su me kritikovali? Mislim da je loše što su govorili neke stvari a da me prvo nisu pitali. Moraš da mi kažeš stvari u lice. Možemo da razgovaramo, rukujemo se i možeš da me ne zoveš sledeći put ali ću imati više poštovanja prema tebi nego u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading