Mijatović stao uz Modrića!

Autor: Tanjug

Sport

22.11.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović smatra da je Hrvat iz Real Madrida Luka Modrić jedini pravi kandidat za Zlatnu loptu koju dodeljuje "Frans fudbal" za najboljeg igrača u godini.

RepublikaFoto: Starsport

Modrić je već osvojio nagrade UEFA i FIFA za najboljeg fudbalera, a preostala je Zlatna lopta koju su poslednju deceniju dobijali samo Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

- Postoji samo jedan kandidat, Luka Modrić. Mislim i da će dobiti Zlatnu loptu... Videćemo šta će da se desi, ali Luka ima najveće šanse - rekao je Mijatović za "Kadena Ser".


Modrić je u ovoj godini osvojio trofej Lige šampiona sa Realom, a bio je proglašen i za najboljeg fudbalera na Mundijalu u Rusiji na kome je sa kapitenskom trakom predvodio Hrvatsku do drugog mesta.

Još uvek nije objavljeno koja trojica su u užem izboru, a francuski mediji nagađaju da će biti još prvaci sveta sa Francuskom Rafael Varan i Kilijan Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading