NOVA MILANOVA GLUPOST: Greška koju neće moći da isprave

Autor:

Sport

22.11.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski napadač Andre Silva potpisaće trajni ugovor sa Seviljom koja je odlučila da za 30 miliona evra aktivira klauzulu sa pozajmice iz Milana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Silva je posle loše epizode u Milanu oduševio na jedogodišnjoj pozajmici u Sevilji i Španci su odlučili da ga zadrže uprkos protivljenju velikana sa "San Sira".


- Navijači mogu da budu smireni, Silva ostaje u Sevilji i potpisaće dugoročni ugovor. Imamo opciju da ga zadržimo i učinićemo to. Milan može da priča šta hoće, ponovo ga žele, kao i ostali klubovi, ali samo kod nas može da ostane - potvrdio je sportski direktor kluba Hoakin Kaparos za klupski sajt.

Andre Silva je stigao u Milan kao veliki talenat iz Porta za 40 miliona, ali je za samo jednu sezonu dao dva gola u italijanskoj Seriji A, pre nego što je otišao u Španiju i već postigao sedam na 11 utakmica u prvenstvu.

Za reprezentaciju Portugalije već ima 15 pogodaka na 31 meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading