LEGENDA LIVERPULA: "Videće Votford šta nam je uradila Zvezda"

Autor:

Sport

22.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Livepula ovog vikenda igraju meč protiv Votforda. Nekadašnji napadač "Redsa" uporedio je utakmicu sa "stršljenovima" sa onom u Beogradu početkom novembra protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Jedan od bivših fudbalera Liverpula, Džon Oldridž, komentarisao je utakmicu Liverpula i Votforda koja se igra ovog vikenda na Vikaridž Roudu. Redsi su nepobeđeni na 12 mečeva ove sezone u Premijer ligi. Ipak, Oldridž je podsetio na meč Liverpula u Beogradu i istakao da bi ovaj duel mogao da bude onaj na kom Redsi mogu da se okliznu.

- Ovo je prava kora od banane za Liverpul. Votford je imao pristojan start sezone, a videće i šta nam je Crvena zvezda uradila pre par sedmica- napisao je Oldridž u kolumni za "Liverpul Eho".

Nastavio je Oldridž da opisuje duel Stršljenova i Liverpula i nije propustio šansu da opet pomene utakmicu odigranu na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Liverpul

- Moramo da idemo tamo i da se borimo. Votford će uraditi isto to. Moramo da budemo spremni za pravu bitku i da izdržimo fizičke napore mnogo bolje nego u Srbiji. Votford ima visoke igrače, jak je tim i probaće da nas nadjača. Ne smemo da dozvolimo da se to dogodi. Imali smo sjajan start sezone, ali ovaj period je apsolutno krucijalan - rekao je Oldridž.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading