100 hiljada navijača stiže na stadion Napolija!

Autor:

Sport

21.11.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna euforija vlada među navijačima Napolija koji veruju da bi njihovi ljubimci mogli da ove sezone naprave odlične rezultate u Evropi. Crvenu zvezdu sačekaće pun "San Paolo".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Napolija

Napoli će protiv Kjeva i Crvene zvezde ukupno sa tribina gledati oko 100.000 navijača, pišu italijanski mediji! Za duel protiv tima iz Verone već je prodato 40.000 karata što znači da je već sada prebačena prosečna cifra od 29.169 navijača koliko ove sezone u proseku dolazi da bodri Napoli. Protiv Crvene zvezde se očekuje pun stadion, a kapacitet San Paola iznosi oko 60.000 navijača. Biće to veoma vatrena atmosfera.

Očigledno su se Napolitanci posle reprezentativne pauze poželeli fudbala, Napoli ima šest bodova manje od Juventusa, a njegovi navijači ne odustaju od borbe za Skudeto. Sama Liga šampiona je veliki magnet za navijače, tim Karla Ančelotija nije uspeo do više od boda na Marakani u prvom meču i sada žele da se revanširaju.

Bilo je vatreno na Marakani, sada je Napulj na redu. Meč između Napolija i Zvezde na programu je 28. novembra od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading