NIJE BAŠ SASVIM SAVRŠEN: Otkivena najveća mana simpatičnog Francuza!

Autor:

Sport

22.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante smatra se za jednog od najsimpatičnijih i najdobroćudnijih fudbalera na svetu. Ipak, njegovi saigrači otrkili su da on i nije baš tako savršen...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ngolo Kante

Svojom požrtvovanošću na terenu, skromnošću i vedrinom duha van njega kupio je mnoge ljubitelje fudbala širom planete. Svoj karakter pokazao je nedavno kada je Čelsi želeo da mu poveća platu tako što bi mu isplatili više novca na ime marketinških prava, što je Francuz odbio.

Ipak, on je čovek kao i svi ostali, sa svim svojim vrlinama i manama, a Vilijan i David Luiz su otkrili još jednu pored one da vara na kartama, kako ide pesma francuskih reprezentativaca.


- Kada treba da plati račun, Ngolo napravi onu njegovu facu i kaže 'o, ne, moram da platim, ali David i ti ste tako dobri momci'. Čak i kada ga pitamo pred svima da plati, on to ne želi - otkrili su Brazilci za Čelsi TV

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading