Fiorentina kao spas: Januar ili jun za spas Lazareve karijere

Autor:

Sport

21.11.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Lazar Marković mogao bi da obuče dres Fiorentine u nameri da "oživi" fudbalsku karijeru, pišu italijani. Pitanje je, samo, da li u januaru ili junu, kada mu bude istekao ugovor sa Liverpulom, klubom u kom se nije izborio za šansu i koji ga je već četiri puta slao na pozajmice.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković

Vlasnici Viole navodno su zainteresovani za nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji ove jeseni nastupa za rezervni tim "redsa" nakon što je bio pozajmljivan Anderlehtu, Halu, Sportingu i Fenerbahčeu.

Karijeru je počeo u Partizanu, za koji je debitovao 2011. godine i napustio prilično brzo, na kraju prve "prave" sezone u crno-belom - 2012/13. Ništa duže nije se zadržao ni u Lisabonu, gde je odličnim igarama u dresu Benfike u sezoni 2013/14 i plasmana u finale Lige Evrope, ostvario 25 miliona evra vredan transfer u slavni Liverpul.

Međutim, brzo se dogodio odlazak menadžera Brendana Rodžersa, na čiji je zahtev i doveden, a kod njegovog naslednika Jirgena Klopa vremenom je igrao sve manje i manje, pa je praktično od 2015. konstantno na pozajmicama.


Marković je, uz Milana Jovanovića i Marka Grujića, jedan od trojice srpskih fudbalera koji su nastupali za Liverpul.

Prethodnih dana i Luka Jović dovođen je u vezu sa promocijom na "Enfildu", ali su lokalni mediji to demantovali pozivajući se na izvore bliske Klopu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading