Bolovanje Nejmara i Mbape: Šansa za Zvezdu

Autor:

Sport

21.11.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve prijateljske utakmice Pari Sen Žermen je možda izgubio dvojicu najvažnijih fudbalera pred jedan od najbitnijih mečeva u Ligi šampiona protiv Liverpula u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape i Nejmar

Nejmar je u duelu Brazila i Kameruna u Milton Kejnsu u Engleskoj na terenu bio svega osam minuta. Brazilski superstar je osetio bol posle jednog centaršuta i on je odmah legao i tražio pomoć lekarskog tima. Sam je odšetao sa terena i na taj način završio utakmicu. Zamenio ga je Rišarlison koji je postigao i jedini gol za Brazil protiv afričke ekipe. 

Slična stvar desila se Kilijanu Mbapeu koji je u trijumfu Francuske nad Urugvajem od 1:0 igrao 36 minuta. Kilijan je za razliku od Nejmara imao povredu ramena zbog koje je ustupio mesto na terenu Florijenu Tauvinu. 

PSŽ igra protiv Tuluza u Ligi 1 u subotu, a ključan meč u Ligi šampiona ih čeka u sredu 28. novembra na "Parku prinčeva" protiv Liverpula. Situacija u grupi u kojoj je Crvena zvezda je veoma komplikovana jer Liverpul i Napoli imaju po šest bodova, PSŽ ima pet, a Crvena zvezda četiri. "Sveci" ne smeju da izgube od Liverpula jer bi to automatski moglo da znači da ispadaju iz takmičenja u kom ciljaju trofej.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading