MILOJEVIĆ: Ne bih da se žalim, ali imamo kadrovskih problema!

Autor: Tanjug

Sport

20.11.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da mečom protiv TSC-a iz Bačke Topole u osmini finala Kupa Srbije za njegov tim kreće naporan ritam do kraja prvog dela sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Crveno-beli pred velikim izazovima!

- Ulazimo u ritam od sedam utakmica za manje od mesec dana. TSC ima dobar tim, jedan je od favorita za plasman u Superligu u maratonskom takmičenju. Čeka nas teška i zanimljiva utakmica, a imamo kadrovske probleme i videćemo u kakvom sastavu ćemo izaći- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je najavio da će u narednom periodu rotirati igrače i zbog teškog vremena.

- Imali smo sreće, skoro celu jesen imali lepo vreme i to nas je sve razmazilo. Sada nam predstoje teži tereni, ali pravićemo rotacije i već sam preneo igračima da budu maksimalno pripremljeni- rekao je Milojević, konstatujući da se teški mečevi u Ligi šampiona odražavaju na umor i povrede, ali da ne želi da se žali jer voli utakmice na tri dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trener crveno-belih dodao je da je zadovoljan svim igračima u dosadašnjem delu sezone, pa i Brazilcem Džonatanom Kafuom.


- Očekivanja su velika, a ja sam strpljiv. Verujem da će Kafu da pokaže zbog čega je došao- poručuje Milojević i dodaje da mu je drago zbog rezultata reprezentacije Srbije i da će pobedom nad Litvanijom da osigura prvo mesto grupe u C Ligi nacija.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a igra se ove srede na stadionu "Rajko Mitić" od 15 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading