OGLASIO SE LOLITO O SLUČAJU "SERGEJ"!

Autor: Tanjug

Sport

20.11.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić napustiće Lacio u slučaju odgovarajuće ponude, izjavio je predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić blizu transfera

Lotito je letos odbijao sve ponude za Sergeja, zahtevajući čak 180 miliona evra za transfer, ali se po svemu sudeći predomislio svestan da ne igra u formi kao prošle sezone.

- U današnje vreme veoma je komplikovano da igrač ostane u jednom klubu do kraja karijere. Lacio je stabilan, ide nam dobro i naši igrači pokazuju sjajne igre i možda razmišljaju da ostanu zbog svega što radimo- rekao je Lotito.


Za bivšeg đaka Vojvodine, koji je nedavno produžio ugovor sa Rimljanima do 2023. godine, u trku se uključio i Inter čiji novi sportski direktor Ðuzepe Marota ima visoko mišljenje o Srbinu.

- Nažalost, ekonomska moć Lacija nije kao što imaju Barselona i Real Madrid, pa ako bi stigla ponuda koja se dobija jednom u životu za igrača došli bismo u problem- dodaje Lotito.

Milinković Savić je privukao interesovanje Mančester Junajteda, Juventusa, Milana, Čelsija i Pari Sen Žermena, a ranije su se spominjali i Barselona i Real Madrid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading