Dva poluvremena Nemačke: ZA ŠEST MINUTA ISPUSTILI DVA GOLA PREDNOSTI

Autor:

Sport

19.11.2018

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodila je Nemačka protiv Holandije sa 2:0 do 85. minuta, ali je Holandija sa dva ekspresna gola za samo šest minuta izbegla poraz 2:2

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Holandiji je bio dovoljan bod kako bi potvrda prvo mesto u grupi zbog boljeg međusobnog skora sa Francuskom. Ali Nemcima iako su otpisani i poslednji u grupi ovaj meč nije bio samo puko odrađivanje posla. "Panceri" su igrali za status nosica u žrebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i do 85. minuta imala sve u svojim rukama. Ali, kada su mislili da posao završen, usledio je udarac Holanđana. 

Verner je u devetom minutu načeo Holanđane, dok je Sane nakon asistencije Krosa duplirao prednost.

Čuvali su Nemci prednost do 85. minuta kada je Promes smanjio na 2:1, a Van Dajk u prvom minutu nadoknade šokirao Nemce.  

Holanđani su u Grupi 1 prvi sa 7 bodova, Francuska je druga sa 7, dok Nemci idu u Ligu B.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Što se tiče Divizije B, u Grupi 1 Češka je pobedila Slovačku 1:0 i zauzela drugo mesto u grupi iza prvoplasirane Ukrajine i tako obezbedila opstanak u grupi. Treća je Slovačka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U Grupi 4 Danska i Irska odigrali su prijateljski meč bez pobednika i golova - 0:0.   Zasluženo su osvojili prvo mesto u ovoj grupi Danci, dok će Irska ispasti u Ligu B.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Makedonija je pobedom nad Gibraltarom 4:0 overila prvu poziciju u Grupi 4 Lige D i ona će sledeće sezone igrati u Ligi C.. Golove su postizali Bardi u 27. minutu, Ilja Nestorovski u 67. i 80. minutu, kao i Trajkoviski u sudijskoj nadoknadi vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U Grupi 1 Lige D Gruzija je zabeležila i petu pobedu na takmičenju savladavši Kazahstan sa 2:1 i ona će sledeće sezone igrati u Ligi C.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U Grupi 3 Divizije C Norveška je rutinski sa 2:0 savladala Kipar i prva je sa 13 bodova. Drugoplasirana je Bugarska  sa 11 nakon remija sa Slovenijom od 1:1, koja je zauzela poslednje mesto u grupi .

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading