Novembarski dan koji smo čekali 100 godina doneće ispinjenje želja, a samo je potrebno da uradite OVO

Autor:

Razonoda

10.11.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaesti dan jedanaestog meseca vibraciski je svakako snažan, a kako se nalazimo u godini broja 11, ovaj 11. novembar biće najmoćniji dan koji je svanuo u poslednjih 100 godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj, jer se veruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir takođe koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smer i kako bi vam osvetleli put koji je pred vama. U numerologiji, broj jedan označava nove početke, kako navodi Mystical raven, ali kada postoji niz, poput 11. novembar (11.11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal. Iz tog razloga, 11. novembra pravo je vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu! Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Univerzalnu godinu broja 11 poslednji put smo doživela 2009, a pre toga 1910, tako da više od 99 odsto svetske populacije iskusi jednu ili dve Univerzalne godine vibracije broja 11 tokom svog života. U numerologiji broj 11 je "glavni broj", što znači da ima intenzivnu/visoku vibracijsku frekvenciju i da deluje unutar eteričnih, magičnih i transcendentalnih područja stvaranja. Glavni brojevi poseduju veliki potencijal za učenje i rast i mogu doneti velike promene u vaš život.

Do kraja 2018. godine OVA TRI ZNAKA imaće LUDAČKU SREĆU u ljubavi!

Broj 11 je, takođe, najintuitivniji broj i jasan je kanal koji vodi prema podsvesti. To je broj vođstva, moći i duhovnih istina.

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti malo svežeg vazduha. Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati! Morate otvoriti srce energiji i poželeti dobrodošlicu vibracijama novih početaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading