Njena proročanstva svi znaju, ali ime NIKO! Evo kako se zvala Baba Vanga!

Autor:

Razonoda

06.11.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima bugarskih medija, mnogi smatraju da je pravi datum rođenja Babe Vange 31. januar, a ne 3. oktobar kako piše u zvaničnim dokumentima. Pavel Kiprov iz sela Černiče tvrdi da se Vanga rodila tokom zime.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Pakko
Baba Vanga

- Ona se rodila u Strumici 31. januara. To tvrdim sa velikom sigurnošću, jer mi je sama Vanga pričala o tome - rekao je Kiprov.

Baba Vangina stravična proročanstva: Evo kada stiže kraj sveta i kako ćemo stariti za par sekundi!

Sa druge strane, predsednik fonda "Vanga" Ivan Dramov, apsolutno je uveren da se proročica rodila 3. oktobra. U pasošima koje je dobila 1953. i 1995. godine kao datum rođenja upravo piše 3. oktobar.

- Dugo će se još raspravljati o datumu mog rođenja - rekla je Baba Vanga svojevremeno, što se ispostavilo kao još jedno njeno proročanstvo koje se ostvarilo, piše "Trud" u publikaciji posvećenoj obeležavanju dana Vanginog rođenja.

Gubitak vida i vidovitost Vangelija Pandeva Gušterova, u celom svetu poznata kao Baba Vanga, izgubila je vid kao dvanaestogodišnje dete, ali ga je, izgleda, nadoknadila „duhovnim“ vidom. Veruje se da joj je upravo to omogućilo da može da vidi budućnost. Konkretno, u njen proročki dar su imali prilike da se uvere i glumac Vjačeslav Tihonov, živopisac Svjatoslav Rerih, akademik Natalija Behtjoreva, pesnik Sergej Mihalkov i na desetine drugih ljudi koji su imali čast da je posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading