PRODALA ŽIVOT ZA 9.000 EVRA: Dadilja kraljevske porodice mora non-stop da bude DOSTUPNA i ne sme da se šminka!

Autor: Republika

Razonoda

18.10.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Teresa Turion Boralo (43) iz Španije je kraljevska dadilja koja pomaže vojvotkinji Kejt Midlton i princu Vilijamu u odgoju njihovo troje dece.

RepublikaFoto: twitter.com/YahooNews
Kraljevska porodica unajmila vrhunsku dadilju

Ona je privatni život podredila poslu, a za sve dobija oko 9.440 evra mesečno. Marija će čuvati i bebu Megan Markl i princu Hariju koji su nedavno s javnosti podelili lepe vesti o trudnoći.

Kraljevsku decu je do 2014. godine odgajala Džesi Veb, koja je odgajala i prinčeve Vilijama i Harija. U dobi od 72 godine zamenila ju je, nakon strogih provera, Marija Teresa. Dadilja je završila najprestižnije fakultete, čije je finansije pokrila kraljevska porodica.

Dadilja živi s kraljevskom porodicom te mora biti dostupna non-stop. Trenutno živi s princem Vilijamom i Kejt u njihovom apartmanu. Ima i svoj poseban deo u kući tako da joj je privatnost uvek omogućena. 

Osim brige za dete, kraljevska dadilja mora da pere veš, pegla, šetapse i priprema zdravu organsku hranu. Turion, kao i većina kraljevskih dadilja, nikada se nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s gospođo iz poštovanja. Kraljevske dadilje se druže isključivo s drugim aristokratima, ne smeju da nose šminku, a od nakita smeju da imaju samo decentne minđuše i narukvice. Takođe, mora da poštuje poseban dres kod.

Sigurnost dece je na prvom mestu, pa dadilja mora da ima završen kurs odbrane od napadača. Jedan od uslova je da priča više jezika, mora da znati dobro da vozi i da bude dobra plivačica.

- Dadilje se podučavaju svemu, od odbrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu. Dakle, Marija zna sve što je potrebno - rekli su iz kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading