Kengur oborio muškarca na zemlju, a njegovoj ženi polomio rebra: Bračni par jedva preživeo

Autor: Tanjug

Razonoda

15.10.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštitinici divljih životinja iz Australije, Džim i Linda Smit, srećni su što su živi, rekao je danas medicinski zvaničnik nakon što je kengur napao taj bračni par u severnoj australijskoj zemlji Kvinslend.

RepublikaFoto: pixabay.com

Smitovi su hranili divlje kengure na svom posedu u oblasti Darling Dauns kada je jedan sivi kengur udario Džima i oborio ga na zemlju.

On je napao i njegovu suprugu Lindu koja je pritrčala da pomogne mužu i naneo joj opasne telesne povrede.


Rojters prenosi da je u bolnici ustanovljeno da je Lindi puklo plućno krilo, da ima prelom rebara, bila je puna posekotina i oderotina i odmah je morala na operaciju.

- Strašno je. Nokautirao me je jednom ili dvaput, a jednom kada vas se dočepaju, vidite šta mogu da urade - rekao je Džim pokazujući na svoje povrede

Australijski mediji su izvestili da se kengur povukao tek nakon što je Džimov i Lindin sin istrčao i udario ga parčetom drveta.


- Da je kengur nastavio da joj nanosi povrede, njen život bi sigurno bio u opasnosti - rekao je medicinski zvaničnik Stiven Džons.

U Australiji živi okvirno 45 miliona kengurova, a njihovi sukobi sa ljudima nisu neuobičajena pojava, kada se uzme u obzir da se ljudi nastanjuju na područja na kojima žive te životinje, napominje agencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading