(FOTO) ZA NEVERICU! Uštekali 1.000 dolara da vrate dug, njihov sin UNIŠTIO taj novac!

Autor: Republika

Razonoda

12.10.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Ben i Džeki Belnap iz Jute, nisu mogli da nađu ušteđevinu od 1.060 dolara nigde po kući.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ušteđevina od 1.060 dolara nestala za tren

Koverta sa novcem kao da je "u zemlju propala", međutim, gospođa Belnap je sasvim slučajno otkrila da novac nije izgubljen, ali nije ni bila srećna što ga je našla.

Naime, "zelembaći" su bili iskidani, odnosno uništeni kroz aparat za sečenje papira, a za to je odgovoran mali, dvogodišnji Leo koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Džeki, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenule da ispadaju "konfete" koje je napravio njihov sin.

- Ostali smo bez teksta i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča -  rekla je Džeki lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odjeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

- Zvao sam ih sledećeg jutra i čovek mi je rekao da sve spakujem u kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam za godinu ili dve vratiti novac -  izjavio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading