(VIDEO) Da li biste išli na ovaj seks festival? 4 DANA ORGIJANJA, ALKOHOLA I DROGE, cena prava sitnica!

Autor: Republika

Razonoda

12.10.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni četvorodnevni seks festival koji nudi neograničene količine droge, alkohola i orgija s prostitutkama vraća se ove godine na privatno karipsko ostrvo, nakon što je prošle godine izazvao veliki bes, pa je na kraju bio otkazan pod pritiskom kolumbijskih vlasti.

RepublikaFoto: youtube.com/Daily FineVids
Raj za muškarce

Ove godine na ostrvu seksa muškarcima će biti ponuđene po dve Latinoamerikanke, seks šou uživo, žurke na luksuznoj jahti i razna iznenađenja.

Cena za četiri dana iznosi 5.700 evra.

Seks festival događa se na privatnom karipskom ostrvu na kojem droga nije zabranjena, a muškarcima se obećava "neograničeni seks", menjanje partnerki i ispunjavanje svih seksualnih fantazija dok se zabavljaju "poput milionera", tvrde organizatori.

Prošle godine ostrvo seksa izazvalo je bes, a mnogi su ga nazvali "odvratnim" i "jezivim" i pozvali vlasti da istraže šta se događa na njemu. Organizatori su tvrdili da su premestili seks zabavu na drugu lokaciju zbog sigurnosnih razloga, a ne besa javnosti. Kasnije su objavili planove za novogodišnju verziju žurke, a ove se godine vraćaju s novom veb stranicom i Jutjub videom punim seksi kadrova.

Javnost ih je optužila za trgovinu ljudima, a organizatori su odbacili ove optužbe, tvrdeći da je žurka legalna u neimenovanoj zemlji, a sve žene učestvuju svojevoljno i starije su od 18 godina. Heštegovi na društvenim mrežama otkrivaju da je reč o Karibima i Kolumbiji.

Na stranici piše da će se 60 žena potruditi da ugodi muškarcima "koji će se osećati poput kraljeva". Dodaje se da su sve žene testirane i da nemaju seksualno prenosivih bolesti. Festival bi trebao da se održi od 14. do 17. decembra.

- Gosti ne ulaze u Kolumbiju, nego dolaze ravno na Karibe, pa kolumbijska policija i vlasti nemaju nikakve veze s ovim. Ne možemo da otkrijemo u kojoj se zemlji nalaze devojke, ali sve što možemo da kažemo jeste da su dobro plaćene i nisu ni na koji način prisiljene na ovo. Prodali smo 23 ulaznice za seks ostrvo, a naši klijenti dolaze iz celog svijeta. Svi su platili cenu od 5.700 evra koja uključuje neograničen seks, hranu itd. - tvrde organizatori.

Među gostima su navodno poznate pop zvezde, jedna iz Sjedinjenih Država i jedna iz Velike Britanije, dok je 16 muškaraca platilo dodatnih 8.700 evra da na ostrvu uživaju nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading