(VIDEO) ZADRŽITE DAH: Ovo je najopasnije sletanje aviona IKADA!

Autor: Republika

Razonoda

11.10.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni snimak sletanja aviona iz Kolumbije, gde je jedan neustrašivi pilot putničkim avionom gotovo okrznuo drugi avion i sleteo na potpuno neosiguranu pistu u gradu Taraira u blizini brazilske granice.

RepublikaFoto: youtube.com/Tops5
Ilustracija

Sletanje aviona snimili su očevici sa zemlje iznad kojih je avion preleteo, a na snimku se vidi kako mu je malo trebalo da ne udari avion koji je bio na tlu. Dok se na snimku čuje kako jedni vrište od straha, drugi se dive umeću ovoga pilota koji je, uprkos vrlo nepromišljenom sletanju, uspeo da prizemlji avion.

Nakon što se snimak proširio internetom, kolumbijsko Civilno vazduhoplovstvo izvestilo je kako istražuju incident koji se dogodio na pisti, a na koju avioni sleću tri puta nedeljno prevozeći putnike i teret iz većih kolumbijskih gradova, piše blic.rs. Pista je potpuno neosigurana, a prtljag putnika prevoze na traktorima.

– Nemoguće je da je ovaj pilot sam računao hoće li udariti u avion na pisti ili ne. Leteo sam 20 godina i još deset sam radio za aviokompaniju i iz mojeg iskustva, ovo je čista nepromišljenost, rekao je argentinski pilot Manuel Mazuko. Osim što je reč o nepromišljenosti, ovo je aerodrom koji nije osiguran, a ti avioni su iz 1970-ih, naglasio je učitelj Hose Ramirez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading