OGLAS IZ SRBIJE HIT NA INTERNETU: Poklanja "golf" pod jednim uslovom

Autor: Republika

Razonoda

29.09.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik daje automobil potpuno besplatno!

RepublikaFoto: mojauto.rs

Malo je oglasa na našim prostorima u kojima se poklanja nešto, a kada pričamo o automobilu, to je skoro pa nemoguće. Ipak ovaj oglas iz Srbije je postao hit na internetu jer vlasnik vozila poklanja auto bez da traži ikakvu naknadu za to.

Većinom vozila i dalje idu benzin na ali ovo vozilo će moći na čistu dobrotu. Na jednoj stranici malih oglasa u Srbiji pojavila se neverovatna ponuda. U centru pažnje jeste fotografija legendarnog automobila VW Golf II. Ispod fotografije se nalazi i tekst u kojem piše:

- Golfa 2 poklanjam mladom bračnom paru. Golf je u odičnom stanju godište 1992. HITNO!

Autor ovog oglasa ne prodaje auto nego poklanja mladom bračnom paru. To je svakako za svaku pohvalu. Pored toga što želi učiniti dobro delo on želi da to bude HITNO i anonimno.

Ovaj oglas je postao pravi hit na internetu. Svi se nadamo da će nekoga i usrećiti i da će auto doći u prave ruke. Golf je crne boje i kako vlasnik navodi u odlličnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading