OD OVOGA NEMA DALJE: Islamisti kupovali ovce od seljaka, a onda ih seksualno zlostavljali

Autor: Republika

Razonoda

28.09.2018

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seljak sa Novog Zelanda uhapšen je nakon što su vlasti te države upozorene od CIA i MI6 da dotični ima poslovne odnose sa militantima Islamske države u Siriji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Alan Sejmur (52) slao je "čudno velik broj" žive stoke u Siriju, na lokacije koje su pod kontrolom Islamske države, a što su primetili operativci CIA i MI6.

Carinske vlasti Novog Zelanda prvo su verovale da je u pitanju šverc oružja ili eksploziva među stokom, ali je daljom istragom utvrđeno nešto potpuno sumanuto...

Naime, CIA i MI6 su konstatovali da se ovce, koje je seljak tamo slao, "ne koriste kao hrana, već za zadovoljavanje seksualnih apetita pripadnika Islamske države", potvrdio je portparol Ministarstva odbrane Novog Zelanda.

Kako je objasnio politički analitičar Dejvid Velsborou, potražnja žive stoke u tom regionu nije nova stvar.

- Vojnici ISIS-a uvoze velike količine žive stoke iz drugih regija pošto imaju jak libido, a tamo nema baš mnogo žena - objasnio je on i dodao da njihovi zakoni dozvoljavaju takvu vrstu seksualnih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading