(VIDEO) SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA POPUT HOROR FILMA: Ovo je najnovije tumačenje te bajke!

Autor: srbijadanas.com

Razonoda

08.09.2018

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajke nisu bajke ako nemaju srećan kraj. Međutim, najnovije internet tumačenje jedne bajke ruši sve zablude koje smo do sada imali o priči devojke okružene sedmoricom patuljaka. Za ovakvo "čitanje" Snežane i sedam patiljaka još niste čuli i bićete razočarani.

RepublikaFoto: youtube.com/rotsapda
Novo tumačenje bajke je šokantno

Crtani film "Snežana i sedam patuljaka", bajka Braće Grim, ispričana kroz pokretne crteže studija Volta Diznija, osvojila je srca dece širom sveta, i dan-danas važi za crtani klasik.

"Snežana" je priča o princezi koja se izgubi u šumi (jer je zla maćeha mrzi zbog lepote, pa pošalje lovca da je ubije, a ovaj joj kaže "beži"), završi u kući sedam patuljaka, onda pojede jabuku, "malo umre", a onda se pojavi princ, poljubi je i "živeli su srećno do kraja života".

E, pa po novoj internet teoriji i nije baš tako!

Ukoliko je verovati jednoj fan teoriji koja se pojavila na sajtu "Buzzfeed", Snežana je mrtva!

Dokaz - princ je zapravo "kosač", a ona ga prvi put ugleda na dnu bunara u koji je zamalo upala. Dakle "spremalo joj se". Sledeći put kada ga vidimo princ je ljubi, ali to je zapravo poljubac smrti, način na koji su nekada stari proveravali da li je neko umro. Da, umrla je, jer se na kraju oprašta od patuljaka i odlazi u zamak na oblacima. Oni ne mogu s njom na nebo, tako da... Snežana je umrla kada je zagrizla jabuku - the end.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading