SAN POSTAJE JAVA: AKO BUDETE SANJALE OVE 4 STVARI USKORO SE UDAJETE!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

31.08.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od nagoveštavanja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može da otkrije mnogo toga, pa čak i kada ćete se udati. Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ste na korak od venčanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pazite šta sanjate možda se i ostvari

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne važi i za snove. Snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno preskočiti sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušite zid označavaju uništavanje tih prepreka, a snovi u kojima vidite ostatke zida znače da je pred vama lepo životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Postoji verovanje da je gradnja zida u snovima predznak skorašnje svadbe.

2. Venac

Ako vidite venac u snu, znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac je predznak dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost.

RepublikaFoto: instagram.com/nikonisrael

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u vašim snovima, prava ste srećnica. Trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a, ako ih jedete, pred vama je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želite da se udate, drvo trešnje označava baš to, skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa vam se lep bračni život.

RepublikaFoto: pixabay.com

4. Jahanje ždrebeta

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom biste mogli da iznenadite svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali nije sve tako ružičasto. Ako vam neko u snovima ukrade ždrebe, neko bi mogao da vas izneveri, a, ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading