(VIDEO) SUZE SAME KREĆU: "Smrdljiva bajka" u stvarnosti - beskućnici se venčali ispod mosta!

Autor: Republika

Razonoda

30.08.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levelin Dženeker i Cecilija Absolom, par beskućnika koji se upoznao pre 30 godina, nedavno se venčao. Venčanje je bilo ispod mosta auto-puta jer su se tamo i upoznali. Par ima i dvoje djece. Stariji sin je ranije umro, dok je mlađi Dylan (12) ponosno pozirao sa svojim roditeljima na vjenčanju.

RepublikaFoto: youtube.com/News24
Konačno se venčali: Cecilija i Levelin

Par ima i dvoje dece. Stariji sin je ranije umro, dok je mlađi Dilan (12) ponosno pozirao sa svojim roditeljima na venčanju. 

Cecilija je gotovo ceo život živela na ulici. Najpre s majkom, a kasnije sa svojim suprugom.

Levelin i njegova draga žive u Kejptaunu, a odnedavno su se sklonili u sklonište za beskućnike, ali i dalje se nadaju da će jednoga dana imati svoj dom. Na svadbi je bilo oko 100 ljudi, a većina njih su bili beskućnici. Par je na auto-putu otplesao i svoj prvi ples. Venčanicu, kao i svadbu, im je poklonio dobročinitelj. 

- Predivna, predivna. Nisam mogao da prestanem da je gledam. Zbog ovoga što se danas dogodilo osećam se kao novi čovek - rekao je srećni mladoženja o svojoj supruzi i venčanju, piše IOL. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading