MLADA IZ PAKLA: Nije htela venčanje ako svaki gost ne da 1.500 DOLARA, evo šta joj se desilo!

Autor: Republika

Razonoda

29.08.2018

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da mladenke znaju biti zahtjevne za svoj veliki dan, ali čini se da je ova sebi baš dala oduška.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mlada iz pakla ostala bez svega

Suzan iz SAD ceo život sanjala je raskošno venčanje na tropskom ostrvu u Venecueli, ali pokazalo se da će je ta ekstravagancija koštati oko 48.500 evra. Njeno rešenje je bilo jednostavno: svaki gost bi trebalo da joj da 1.500 dolara.

Većina gostiju na to nije pristala pa je Suzan odučila da prekine sve odnose s njima, ali i sa svojim verenikom, pa je umesto toga krenula na put Južnom Amerikom, a svoje razloge objasnila je u podužoj objavi na Facebooku koju je preneo britanski Metro.

Ispričala je kako se u svog verenika zaljubila kad joj je bilo 14 godina, sa 18 su se verili, a ubrzo dobili i dete. Godinama su štedeli za veliko venčanje, ali nisu uspeli da sakupe dovoljno novca.

- Zato smo tražili da nam gosti doniraju 1.500 dolara. Naglasili smo da ne treba da dolaze na venčanje ako ne mogu da daju toliki novac. To je nešto čemu prisustvujete jednom u životu. Šta je 1.500 dolara? Ta je cifra unutar budžeta, čula sam da ljudi traže i puno više - napisala je ona. 

Koliko god se trudila to da objasni ljudima, čini se da se nikom nije svidela ta ideja.

- Odjednom su svi počeli da odustaju, uključujući moju kumu. Moju najbolju prijateljicu od detinjstva. Moju porodicu - žalila se ona.

Njen verenik i dalje je želeo venčanje pa je predložio da raskošnu svadbu u Venecueli zamene jeftinijom verzijom, poput one u Vegasu.

- Nasmejala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav ozbiljan. Želeo je jeftino, odrpano venčanje u Vegasu. Je li on normalan? Nazvala sam svoju kumu i isplakala joj se, a ona mi je, umesto da mi pokaže saosećanje, rekla da tražim previše i da bih trebalo da se držim budžeta. Nazvala sam je lošim izgovorom za prijateljicu i spustila joj slušalicu - otkrila je ona.

Suzanine deveruše i kuma zatražile su da im vrati novac koji su joj dale, ali ona to odbija tvrdeći da je pretrpela velik stres zbog njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading