(VIDEO) DA TE PROĐE JEZA: More izbacilo dlakavo čudovište na obalu, NAUČNICI U ČUDU!

Autor: Republika

Razonoda

17.08.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na istočnoj obali Rusije more je izbacilo neobično dlakavo čudovište koje je lokalne stanovnike ostavilo u šoku, piše "Sajberijan tajms". Stvorenje ima dugačak rep i prekriveno je krznom, a navodno je veliko kao tri čoveka i nema vidljivu glavu ni oči.

Foto: youtube.com/Anna Liesowska
Veruje se da je deo mamuta...

Građani lokalnog mesta nagađaju da se radi o nekoj izumrloj vrsti koja je zaostala u dubinama ili o lešu dlakavog mamuta koji je izronio nakon otapanja leda. 

Naučnici, s druge strane, misle da se radi o delu kita. 


Telo je isplivalo na obale sela Pakahači, a Svetlana Dadenko, koja je svedok ovog neobičnog događaja, tvrdi da ju je najviše iznenadila činjenica da je životinja pod krznom. 

- Da li je to neko drevno stvorenje? Nadam se da će nam naučnici objasniti ovu enigmu. Izgleda kao dlakava hobotnica. Baš je čudno - rekla je ona, a ruski biolog je izneo svoju teoriju. 

- Mislim da se radi o delu kita. Pod uticajem mora, vremena i raznih životinja kitovi često poprimaju bizarne oblike. Ovo je samo deo kita, ne cela životnja - rekao je ruski morski biolog Sergej Kornev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading