Vatrogasac pokušavao da spase papagaja, on mu rekao "OD*EBI"!

Autor: alo.rs

Razonoda

16.08.2018

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesi je papagaj Makao, pobegla je od svog vlasnika u četvrti Edmonton u severnom Londonu. Kako nisu uspeli da vrate papagaja kući, vlasnici su pozvali vatrogasce. Rekli su im da kažu papagaju "volim te", a da će Džesi na to odgovoriti istom merom.

No stvari se nisu baš odvile onako kako su se vlasnici nadali.

Džesi je prvo uzvratila ljubavnu izjavu, ali ubrzo nakon toga se prilično uznemirila, pa je svojim spasiocima rekla da odje*u i odletela na drugi krov.

Pričljivi papagaj, tvrde vlasnici, navodno govori još i grčki i turski, no spasilačkom timu uputila je zanimljiv izbor reči na engleskom jeziku.

- Džesi je na istom krovu već tri dana, pa su njeni vlasnici pomislili da je povređena i da zato nije htela da siđe sa krova. Naš šef tima dobrovoljno se javio da se popne po stepenicama i ode po papigu. Rekli su nam da prvo treba da se zbližimo papagajem tako što ćemo joj reći da je volimo. Naš šef je upravo to i učinio, izjavio je jedan od vatrogasaca.

- Papagaj je prvo odgovorio "Volim te", ali onda je počeo da nas psuje - izjavio je.

- Ubrzo je postalo očigledno da nije povređen jer je odleteo na drugi krov, pa zatim na drvo. Kako je ustanovljeno da je Džesi dobrog zdravlja, vatrogasci su ostavili Džesi na miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading