(VIDEO) ČUDO OD DETETA! Iako ima samo 5 godina, niko ne sme da joj stane na crtu!

Autor: Republika

Razonoda

10.08.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne možete da se vratite tako lako u formu, imamo idealno rešenje za vas. Samo pogledajte šta ova petogodišnjakinja radi i počećete da trenirate nikad više i nikad jače.

Iako je Brodi upravo krenula u osnovnu školu, ona već može da podigne sedam kilograma, radi zgibove, prelazi prepreke koje zahtevaju preciznost, snagu i brzinu. Ali, ono što je fascinantno - ona sve vežbe radi sa takvom lakoćom da joj svi možemo pozavideti.

Njena mama Džesi je Instagram zvezda, fitnes majstor i blogerka, a malena Brodi vežba sa njom i do četiri puta nedeljno.

Iako nije dobra ideja, kako piše britanski "Metro", da ona ovoliko vežba a još nije izrasla, Brodine vežbe uključuju podizanje tegova lagane težine, gimnastiku i kardio vežbe.

Džesi ističe da na ovaj način želi da njena devojčica u budućnosti bude fleksibilna, ako i da ona sama vodi računa da ne pretera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

10.08.2018 07:19

Pre svega "bolesna" majka. Ne lečite svoje frustracije na detetu. Nije ono krivo.