OČEKUJE SE TORNADO NA ZVEZDANOM NEBU: Ništa neće biti kao pre

Autor: Republika

Razonoda

02.08.2018

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se u narednih 30 dana očekuje ljubavni tornado, ništa neće biti isto kao pre!

RepublikaFoto: pixabay.com

Večeras će se Mars u Vodoliji naći u kvadratu sa Uranom koji je u Biku, a sve to će po rečima astrologa pokrenuti lavinu promena koje ćemo imati prilike da iskusimo tokom narednih mesec dana i ništa neće biti isto kao pre.

Neke od promena će nam uneti dozu straha u kosti. Želimo da se nešto promeni, ali osećamo malu dozu anksioznosti kada trebamo da odlučimo šta to želimo da bude drugačije. Zahvaljujući ovakvom položaju planeta sve promene koje dolaze biće dobre po nas. Dođe tako momenat u životu kada jedino što možemo da uradimo jeste da zakoračimo u nepoznato i prepustimo se.

Mars će nam dati snagu i motivaciju da krenemo ka onome što želimo, a sada je u Vodoliji, vazdušnom znaku koji voli da radi stvari mnogo drugačije. Ona mora da se oslobodi svih stega, pravila i zakona društva. Ona nas navodi da ne sledimo pravila naše porodice i očekivanja koja društvo ima od nas, već da se oslobodimo i osećamo samouvereno kada su u pitanju naši izbori i odluke.

Mars će biti retrogradan u većem delu ovog meseca. Pored pomešane potrebe za slobodom i ograničenjima, osetićemo i uticaj Urana koji je poznatiji kao nosilac promene u znaku Bika. Ova planeta ne toleriše status kvo i boriće se svim snagama protiv nas ukoliko želimo da sprečimo promene koje dolaze. Zemljani znak u kome je Uran daje mu stabilnost i praktičnost. Omogućava nam da razumemo da nekada moramo da prođemo kroz težak period kako bismo došli do zaslužene nagrade. On je posvećen i zbog toga šta god da preduzmemo tokom ovog perioda biće veoma produktivan za nas.

Mars u kvadratu sa Uranom nateraće nas da se oslobodimo neke učmalosti u koju smo upali, da preduzmemo rizik, prpepoznamo naše šanse i odbacimo sve one ljude koji pokušavaju da nam nametnu ptravila po kojima ćemo da živimo. Vodolija nas inspiriše da budemo primer drugima, nadmašimo očekivanja i pravila i budemo hrabri u potrazi za onim što želimo.

Ne postoji pravo vreme kada bismo trebali da pratimo naše srce, jer postoji samo sada i zato je tu Bik: da nas podseti da bez obzira šta god da se desi neće biti samo ok, već će biti spektakularno.

Možemo da sedimo i debatujemo sami sa sobom kada je pravo vreme da nešto uradimo, da čekamo da se planete poravnaju ili možemo da uzmemo našu sudbinu u ruke, da smognemo snage i prigrlimo veru u sebe i naše izbore.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading