(FOTO) ALERGIČNA NA VODU: Ovu ženu i znojenje BOLI!

Autor: superžena.net

Razonoda

20.06.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počela dva meseca posle porođaja za Šarel Faruđio iz Velike Britanije. Ova dvadesetpetogodišnja žena ne može ni da se istušira, a da joj se na koži ne pojavi bolan osip koji uz to i jako svrbi.

RepublikaFoto: pixabay.com
I tako mora da se nosi kroz život

- U početku sam mislila da sam alergična na neki kozmetički proizvod koji koristim, pa sam kupila nove. Ali, opet se sve ponovilo. Onda sam mislila da je reakcija takva možda zbog previše tople vode. Kupala sam se i sa flaširanom vodom, filtriranom, ali tegobe nisu prestajale - ispričala je ova mlada majka za "Daily mail".

 

 

Kaže i da je analizirala vodu u kupatilu, ali ništa niej pronađeno. Onda su joj lekari utvrdili da je alergična na vodu. Stručnjaci kažu da je to izuzetno redak poremećaj i da je zabeleženo svega 35 slučajeva u svetu. Uzrok nije poznat, a češće pogađa žene.

- Jednog dana možda neću smeti da pijem vodu. Ne vjerujem da će mi se to dogoditi, ali nikad se ne zna. I ovo je za mene novo stanje koje sam otkrila tek posle porođaja i s time ću morati da živim do kraja života - napisala je na svom Facebook profilu.

 

 

Njena zvanična dijagnoza je "Aquagenic Urticaria". Osim što je alergična na vodu, burnu reakciju ima i kada se znoji, a tuširanje je sada svela na svega pet minuta i to samo jednom nedeljno.

- Trudim se da živim normalno, da ne obraćam pažnju na to što mi se dešava - rekla je ova žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading