Pogledajte šta se dešavalo na PLANETI od trenutka vašeg rođenja

Autor: sputniknews.com

Razonoda

27.05.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi interaktivni alat koji se pojavio na internetu omogućava vam da vidite šta se sve dogodilo na našoj planeti od trenutka vašeg rođenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Vi i planeta Zemlja" otkriće vam šta ste do sada prespavali, koliko puta je otkucalo vaše srce, pa čak i koliko je snežnih pahulja palo otkako ste došli na ovaj svet. Sve što je potrebno za njegovo korišćenje, jeste da unesete datum svog rođenja. 

Prikazane brojke temelje se na podacima Britanskog zdravstvenog sistema, Svetske banke, Ujedinjenih nacija i Univerziteta Nortvestern.

- Koristeći podatke univerziteta, medicinskih i ekoloških institucija, stvorili smo seriju proračuna koji pomažu da svoje postojanje stavimo u određenu perspektivu. S obzirom na to da je Zemlja stara više od 4,5 milijardi godina, naš alat pokazuje koliko smo se mi, ali i planeta, promenili u periodu u kojem smo tu - rekao je portparol kompanije Go komper, koja je napravila ovaj alat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading