PA VI KUPUJTE PREKO INTERNETA: Naručila šampon, a dobila 20 NOVIH PASOŠA!

Autor: Republika

Razonoda

27.04.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikol Mičel iz Londona nije mogla da veruje svojim očima kada je otvorila paket koji joj je stigao brzom poštom i umesto šampona, koji je naručila putem interneta, ugledala 20 novih američkih pasoša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Britanka dobila 20 novih pasoša umesto šampona

Odmah je pozvala policiju koja joj je rekla da ih baci u smeće, ali je potom viši policijski službenik preuzeo razgovor i kazao da to ne čini. Potom je pozvala Ambasadu SAD.

- To je veliki propust, šta da je ovaj paket došao u ruke terorista? Bila sam preplašena jer niko nije hteo da mi objasni šta se dešava - kazala je Britanka.

Nakon nekoliko sati pasoše je preuzeo radnik Ambasade SAD u Londonu. Iz kompanije su rekli da su njen paket i paket za ambasadu stajali jedan pored drugog i da ih je radnik greškom zamenio.

Iz Ambasade SAD kazali su kako veruju da je ovo bila obična greška koja se više neće ponoviti te da im je sigurnost i integritet putničkih dokumenata na prvom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading