SUZE USRED VENČANJA: Mladoženja priznao da voli OSOBU IZA MLADE!

Autor:

Razonoda

10.04.2018

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan svadbe para iz Portugala, Džefersona i Džesike, bilo je mnogo suza. Ono što je izazvalo istinsku poplavu bilo je mladoženjino izražavanje ljubavi. Samo što to nije bilo usmereno prema mladi, nego prema njenoj osmogodišnjoj ćerki.

RepublikaFoto: youtube.com/Rec On Cine Concept
Niko to nije očekivao!

Većinom se sve na venčanju vrti oko mlade i mladoženje. Međutim, u njihovom danu učestvovala je jedna vrlo posebna dama - Džesikina osmogodišnja ćerka, Džovana. A Džeferson je imao vrlo veliko iznenađenje za nju i njenu mamu!

Nakon čitanja zaveta koje je napisao Džesiki, Džeferson se okrenuo prema Džovani. Svima je dao na znanje da se nije zaljubio samo u Džesiku, nego je voleo i Džovanu. Njegovo je celoživotno obećanje bilo za obe.

RepublikaFoto: youtube.com/Rec On Cine Concept

On se spustio na kolena ispred devojčice i naveo joj sve ono što je čini posebnom.

- Ako bi od Boga mogao bilo šta da zatražim, bilo bi to da tebe imam za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svetu kada bih mogao da imam tako predivnu, inteligentnu i obrazovanu ćerku kao što si ti - rekao je devojčici.

Te predivne reči dozvale su sreću i suze na Džovanino lice.

- Takođe ti dajem ljubav, svoju ljubav, i obećavam ti da ću paziti na tebe, da ću te uvek štititi i da neću dopustiti da ti se ikada išta loše dogodi - zarekao se.

Njegove su reči očigledno dirnule čitavu crkvu jer su svi brisali oči boreći se sa suzama!

Nakon toga malena "Đi" je uzela mikrofon i u suzama izrazila svoju radost i zahvalnost što ima Džefesona za oca. A ako je do tada iko uspeo da ostane suvih očiju, ovo je bio trenutak kada su i njima navrle suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading