(FOTO) Postavio oglas za Ferari, a na fotki ga devojka oralno zadovoljava!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

06.04.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja reklama za polovni žuti "ferari" šokirala je korisnike eBay sajta za kupovinu, koji su, očekujući uobičajenu reklamu za prodaju automobila, zapravo ugledali fotografiju na kojoj devojka oralno zadovoljava muškarca.

Foto: pixabay.com
Orginalan oglas za Ferari

U oglasu, koji je postavljen 25. marta, stavljen je na prodaju polovni žuti "ferari 360 Modena Giallo" iz 1999. godine, po ceni od 40.500 evra (35.300 funti).

Na spornoj fotografiji vidi se devojka koja zadovoljava vozača, malo crnog enterijera i zalazak sunca.

Kao što se i moglo očekivati, društvene mreže su se usijale, a naročito nakon objave oglasa i na jednoj Fejsbuk strani o automobilima.

 

 

Prodavac je u oglasu naveo da je automobil prešao skoro 126.000 kilometara, da je on deseti vlasnik i da auto ima japanski izduvni sistem.

Da li je zaboravio koju je fotografiju stavio u oglas ili ne, tek, on je nakon informacija o načinu plaćanja naveo da će u narednim danima postaviti još nekoliko fotki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading