(VIDEO) Da li je ovo normalno?! Uzeo dvogodišnju ćerku i skočio sa 60 metara visine!

Autor: b92.net

Razonoda

24.03.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimak oca koji sa dvogodišnjom ćerkom u naručju skače bandži džamp sa visine od 60 metara, nastao u zapadnoj Maleziji, brzo se proširio društvenim mrežama i zaprepastio mnoge koji su ga pogledali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

I pored toga što otac Mohda Redha Rozla na glavi nosi kacigu, mala devojčica koja je vezana za njega, na glavi nema nikakvu zaštitu. 

Iako je publika, koja je pratila skok na mestu sa koga je izveden, reagovala potpuno oduševljeno, otac i ćerkica nisu baš naišli na tako pozitivne reakcije kada je snimak počeo da se širi internetom, piše Dejli Mejl. 

- Razumem da su mnogi zabrinuti, pošto se ovako nešto prvi put dogodilo u Maleziji. Ipak, nema razloga za brigu. Moja ćerka je bila čvrsto vezana i potpuno zaštićena. Ona je sama to želela i niko je nije nagovarao niti terao na skok - izjavio je otac suočen sa oštrim kritikama.

Mohda Redha Rozla je, inače, poznata malezijska TV zvezda. On tvrdi da je devojčica uživala u skoku. 


- Veoma joj se svidelo, pa je čak htela da to ponovimo. Mene je, međutim, bilo strah - dodao je on. 

- Skakanje bandžijem je ekstremni sport, koji je veoma opasan. Kao takav, nije primeren za decu. Nikada nisam čula da je detetu tih godina uopše dopušteno da učesvuje u takvim ekstremnim aktivnostima - izjavila je, kometarišuči, snimak advokatica koja se bavi zaštitom dece Goh Siu Lin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading