OTKRIVEN IDENTITET MISTERIOZNOG ČUDOVIŠTA IZ DŽORDŽIJE!

Autor:

Razonoda

21.03.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučnici su otkrili identitet misterioznog vodenog bića koje je prošle nedelje pronađeno na plaži Džordžije, u SAD.

RepublikaFoto: twitter.com/wjxt4
To je samo mala ajkula

Prošlog petka, stanovnik Džordžije, Džef Voren pronašao je trup misterioznog stvorenja na plaži ostrva Sent Simons, u jugoistočnom delu te države. 

Čudan oblik i karakteristično telo navelo je mnoge da pomisle da ova riba ima veze sa praistorijskim okeanskim čudovištem.

Međutim, naučnici smatraju da je istina daleko realnija. 

Voren je poslao fotografiju stvorenja u lokalnu novinsku redakciju. Objasnio je da je trup dugačak četiri do pet metara, ima dva peraja i sitne zube. Do sada, jedini Vorenovi dokazi su slike koje je poslao.

Odeljenje za nacionalne resurse u Džordžiji još uvek pokušava da pronađe taj trup radi ispitivanja.

- Siguran sam da to nije nikakvo misteriozno čudovište, i da je to u stvari neka vrsta ribe - izjavio je Megan Mekormak, sudent doktorskih studija na Univerzitetu u Teksasu. 

Prema Mekormaku, teško je da se identifikuje ovo stvorenje samo preko fotografije, jer je i u stanju raspada. Međutim, složio se sa drugim naučnicima da taj trup može da pripada mrtvoj ajkuli.

- Izgubila se ajkula - objasnio je Mekormak.

Iako nisu čudovišta, ajkule su na svoj način fascinantne. Ljudi retko kada imaju priliku da vide mnoga od izuzetnih stvorenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading