(VIDEO) Pred oltarom upoznao buduću ženu - I PAO MU MRAK NA OČI

Autor: alo.rs

Razonoda

01.02.2018

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je kao učesnik australijskog rijalitija "Brak na prvi pogled" svoju buduću ženu video tek na dan venčanja, i nije previše oduševio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije svako venčanje - iz snova

Nije mogao da sakrije razočaranje, pa je promrmrljao sebi u bradu: "O, sr*nje." Ali njegova mlada po imenu Džo sasvim drugačije je reagovala.

- Ne samo da je ispunio moja očekivanja, nego ih je i prevazišao. Kao da sam osvojila džekpot. Baš je za mene. Ne može biti savršeniji - rekla je ona nakon venčanja.

Razočarani mladoženja je za svoju reakciju okrivio loša iskustva iz prošlosti. Objasnio je da je pre dve godine raskinuo desetogodišnju vezu koja ga je ostavila slomljenog srca.

- Bio je to težak raski. Niko nije uradio ništa loše, nije bilo prevare ili nečeg sličnog. Ona je jednostavno poludela za fitnesom i počeli smo da se udaljavamo. Zajedno smo posedovali veliko zemljište i ona odjednom nije imala vremena za mene i nije brinula za životinje. Bilo je teško jer sam morao preuzeti odgovornost za farmu. Zadržao sam sve životinje. Kada smo raskinuli imao sam devet pasa, dve lame i dva konja - ispričao je on.

- Mislim da nije odmah 'kliknulo' između nas - rekao je producentu.

Iako je Šonova novopečena žena bila oduševljena, brak nije potrajao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading