SAT VREMENA SU IZGUBILI KONTAKT SA ZEMLJOM I ČULI NEŠTO JEZIVO SA MESECA!

Autor: Republika

Razonoda

16.01.2018

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 47 godinam koliko je ovo držano pod oznakom "STROGA TAJNA"m otkriveno je da posada američke lunarne misije Apolo, koja je obilazila oko Meseca dva meseca pre spuštanja Nila Armstronga na površinu prirodnog Zemljinog satelita čula misterioznu i neobjašnjivu "muziku" sa "mračne" strane Meseca. Sve se događalo 1969. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mesec

Posada je prolazila iznad tamne strane Meseca i na oko sat vremena je izgubila radio kontakt sa Zemljom.

Zvanično, tokom te misije koja je prethodila spuštanju čoveka na Mesec nije bilo nikakvih problema, ali sad se doznaje da su atronauti u svojim slušalicama čuli nešto jezivo. Bili su uznemireni, iznenađeni i u konfuziji.

Na snimku se čuje kako astronauti opisuju da je sve zvučalo kao muzika koja dolazi iz svemira i da je jako čudna.

Sve je trajalo oko jedan sat, dok Apolo nije ponovo uspostavio kontakt sa Zemljom.

Cela stvar je do danas ostala misterija. Neka od racionalnih objašnjenja koja su ponuđena bila su ta da je reč o zvuku koji je izazvan magnetskim poljem ili interferencijom atmosfere sa radio uređajem u letelici, ali ona su odbačena, jer Mesec niti ima magnetno polje niti dovoljno atmosfere da izazove takve zvukove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading