NEMA VIŠE NI DOBRE ZABAVE: Striptiz klub u Vegasu umesto seksi cica zaposlio - ROBOTE

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

13.01.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najzanimljivjih događaja na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (Consumer Electronics Show) ne odvija se pod sajamskim halama, već u obližnjem striptiz klubu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Svet je krenuo na pogrešnu stranu

Domišljati vlasnik kluba odlučio je da gostima prikaže svoju "umetničku" viziju budućnosti, zbog čega je svoj klub opremio bizarnim robotima striptizetama, prenosi "B92".

I pored toga što na podijumu, umesto bikini lepotica, stoje plastično-metalne plesačice, koje umesto glava imaju sigurnosne kamere, posetioci striptiz kluba "Safir" (Sapphire) u Las Vegasu se ne žale previše.

Međutim, zbog ove satirično-umetničke instalacije taj klub je počeo da posećuje veliki broj žena. Vlasnici tvrde da roboti striptizete privlače posetioce svih uverenja i seksualnih opredeljenja.

- One ruše utisak da se ovde radi o šminkerskom striptiz baru. Ako u klub uđe šestoro ljudi i od kojih su dvoje žene i dalje možete da se zabavite i da ne brinete zbog činjenice da ste u striptiz klubu - izjavio je vlasnik Peter Fajnstin.

Ovom čudovišnim kombinacijama plastike, žica i sigurnostnih kamera na bini se pridružuju i redovne radnice u klubu, kojima očigledno posao još uvek nije ugorožen dolaskom novih koleginica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading