TAKSISTA OSVOJIO DŽEK POT: To je saznao nakon dva dana, kada je listić izvadio iz džepa!

Autor:

Razonoda

05.01.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač taksija i samohrani otac petoro dece, dobio je na lutriji 5 miliona funti, a da to nije ni znao. Naime, pedesetogodišnji Amo Riseli iz Glostera osvojio je džek pot, a kada je to saznala i njegova porodica usledio je kolektivni šok.

RepublikaFoto: youtube.com/Alert news
Taksisti novak ništa ne znači, kad pored sebe ima pravo blago

Vozač taksija koji je osvojio lutrijski džekpot od 5 miliona funti -  planira da taksi zameni ferarijem, kupi vilu sa bazenom i rezerviše put do Vegasa.

Zanimljivo je da ovaj taksista dva dana nije znao da je dobio na lutriji, a tiket je sve vreme bio u njegovom džepu. Kasnije ga je poverio svojoj mami Mariji na čuvanje, a tek posle Nove godine se setio da proveri brojeve, prenosi B92.


- Nedostajaće mi moji prijatelji sa posla jer smo se uvek mnogo smejali zajedno, ali odlučio sam da se povučem – samo zato što to konačno mogu. Možda sam multimiloner, ali sam i dalje obična osoba kao što sam uvek i bio, samo sa malo više novca - rekao je samohrani otac petoro dece. 

Inače, njegova supruga pronađena je mrtva nakon što je doživela srčani udar i pala na jelku neposredno pred Božić 2013. godine. Samo par nedelja pre toga i sam Ami je doživeo srčani udar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading