NIJE ŠALA: Ispovest čoveka koji ima DVA PENISA!

Autor: Republika

Razonoda

29.12.2017

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se početkom 2014. u javnosti pojavila priča o anonimnom čoveku koji se krije pod pseudonimom "Double Dick Dude", a koji je na društvenim mrežama otvoreno pričao o svom neobičnom poremećaju - difaliji - zbog koje ima dva funkcionalna penisa, čitaoci širom sveta su bili šokirani.

RepublikaFoto: youtube.com/S News

Godinu dana kasnije od kad se pojavila priča u medijima, čovek sa dva penisa je napisao knjigu. Kada je bio mali, roditelji su mu govorili da je "poseban", rekao je za "Unilad".

- Ne mogu tačno da kažem kada sam znao da sam drugačiji. Kada su moji roditelji rekli da sam poseban što imam dva penisa i da ne bi trebalo nikome da kažem, verovao sam im. Logika koju su upotrebili stvorili su mi razmišljanje da ako kažem nekim drugim dečacima, osećali bi se loše jer oni imaju samo jedan. Nisam to želeo. Moji roditelji su to tako uradili i nisu napravili od toga frku i to stvarno nije imalo nikakvog uticaja na mene tokom mojih adolescenskih godina.

Školski dani mogu ponekad da budu problematični i verovatno da je neko od javnosti saznao, to bi bilo zastrašujuće.

- Posle puberteta sam morao svoje stanje da krijem. Nosio sam uvek šorts i nikada se nisam skidao go u svlačionici. Niko od mojih vršnjaka iz škole nije znao za moj poremećaj, i niko ga nije video sem moje devojke s kojom sam izgubio nevinost i mog druga. Devojka nije imala negativnu reakciju sve dok glasine nisu počele da kruže, a koje je sigurno ona proširila jer smo drug i ja označeni kao gejevi od strane nasilnika i branio me je.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bio u "trojci" kada se saznalo da ima dva penisa

Otac mu je rekao da nije važno šta drugi ljudi misle i smatra da bi bilo manje depresivnih tinejdžera da postoji više očeva kao što je njegov. Tokom odrastanja priznaje da je njegov sekusalni život bio turbulentan, prolazio je periode kada je bio izuzetno aktivan, a potom bi došao miran period. Umorio se od svega i hteo je stalnu vezu.

Kada je javnost 2014. saznala za njega ušao je u vezu sa jednim ženom i muškarcem, dve godine su bili "trojka". To što je izašao u javnost nikada nije bio deo njegovog plana. Bivši partner ga je ubedio da postavi fotografije na Tumblru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading