FENG ŠUI ZA LETO 2021. GODINE: Ovih pet stvari doneće NOVAC i SREĆU u vaš dom!

Autor: Republika

Razonoda

15.06.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnja sezona je savršen peiod za čišćenje energetskog prostora u domu, a određene feng šui smernice mogu vam pomoći da privučete bogatstvo, sreću i pozitivnu energiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dom treba da predstavlja našu oazu mira i sreće, a da bi to zaista i bio, neophodno je da kroz njega slobodno teče energija.

Prema feng šui principima leto je povezano sa vatrenim elementom koji donosi snažnu "yang" energiju. Ona otkriva našu strastvenu i pokretačku stranu i nadahnjuje naše samopouzdanje i posvećenost ciljevima.

Ipak, važno je da sa vatrenom energijom budemo umereni, jer kada je ima previše u domu, možemo napraviti kontra efekat i postati razdražljivi, skloni besu i agresiji. Važno je da održimo ravnotežu.

Feng šui stručnjaci ističu da je leto vreme kada se treba fokusrati na pojačanje dobrih vibracija u segmentima reputacije, slave i finansija. Polje finansija uglavnom se nalazi u severu doma, a na jugu je polje reputacije i slave. Otkrivamo kako da tokom leta uredite ova dva ugla bogatstva i prosperiteta prema feng šuiju:

RepublikaFoto: pixabay.com

1. U prostoriji u vašem domu u kojoj najviše provodite vremena stavite ukrase u crvenoj boji, a naročito će biti povoljne crvene mirišljave sveće koje pojačavaju vatrenu energiju.

2. Potrudite se da ovaj prostor bude uredan i organizovan, bez previše stvari kako bi energija mogla slobodno da teče.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Stavite biljku bambusa u ovo područje, jer se veruje da donosi bogatstvo i napredak

4. Postavite na vidljivo mesto svoje diplome, trofeje, zahvalnice

5. Iskoristite crvene kristale, kao što je granat.

Evo koje još feng šui savete možete primeniti u celom domu tokom leta 2021. godine:

Unesite u dom zelene biljke. Osim što će pročistiti vazduh, doneće duh prirode i pozitivnu energiju.

RepublikaFoto: Photo by Designecologist from Pexels

Prihvatite prirodno svetlo: pobrinite se da vaš prostor ima puno prirodnog svetla, jer to u vaš dom može uneti uzbudljive misli i pozitivnu energiju, prenosi sensa.

Koristite energiju vode: Zvuk tekuće vode ne samo da isceljuje misli, već će njen pokret i slika doneti čistoću i bistrinu u vaš dom. Ako fontana nije realna, pokušajte da postavite slike vode (vodopadi, reke itd.). Baš kao što je voda bistra i u pokretu, takve će biti i vibracije vašeg doma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading