ČUDO U AMERICI: POJAVIO SE TESLA I POKLONIO 4 AUTOMOBILA!

Autor: Republika

Razonoda

27.11.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim ako naš naučnik Nikola Tesla nije pronašao portal za povratak iz onog u ovaj svet i u Saut Lejk Sitiju četvorici muškaraca poklonio 4 skupa automobila, ova priča veze nema sa mozgom.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Nikola Tesla

Dakle, četiri muškarca, po imenima Vilijam Veist (31), Šejn Smit (24), Zahari Halman (19) i Erlan Parker, (27), uspeli su da zbune "drugare u plavom", naprave opštu pometnju i vaskrsnu Nikolu Teslu.

Naime, njih četvorica su uhapšeni sa kolima "Tesla motors" vrednim po 80.000 dolara. Kada ih je policija pitala odakle im automobili, odgovor je bio - "od čoveka koji se zove Tesla".

Hm, oookeej.

RepublikaFoto: Tesla Motors
Tesla automobil

Međutim, tu nije bio kraj ovoj zavrzlami. Jedan od njih četvorice je tvrdio da im je kola dao mrtvi rođak, a potom je jedan tvrdio da se on zove Tesla, a potom se jedan od njih četvorice predstavio kao Tesla.

Ova zaje*ancija, nije raspetljana, policija i dalje nema pojma o čemu se radi, a strani mediji kažu da osim ako Tesla nije vaskrsao, ova četvorica će uskoro moći da "opale" po selfi iza rešetaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading