(HIT VIDEO) RIMPUTATAPA ČIMBUDAMBA DE ŽILE AKA, ABUDŽABA DABILA: Takmičari se pošteno obrukali u kvizu znanja

Autor:

Razonoda

06.05.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programska šema televizija sa nacionalnom frekvencijom prepuna je kvizova znanja gde pored toga što je moguće obnoviti gradivo pa i nešto novo naučiti, vrlo često se srećemo i sa situacijama u kojima takmičari do suza nasmeju gledaoce.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Takmičar u kvizu znanja

Tako nešto se desilo u kvizu znanja "Put oko sveta" koji se emitovao na televiziji B92.

Elem, konceept emisije je takav da takmičari biraju kontinente, države, te iz istih i dobijaju pitanja na koja moraju dati tačan odgovor.

Jedan takmičar je izabrao Nigeriju a pitanje koje je usledilo bilo je: Kako se zove aktuelni kontroverzni predsednik te države?

Takmičari za odgovor imaju 10 sekundi i taman kada se pomislilo da takmičar neće ništa reći on je izgovorio: - Rimputatpa Čimbudamba De Žile Aka

Kako se zbunila, voditeljka je zamolila da ponovi odgovor na šta je takmičar mrtav hladan ko iz vode ponovo sruduknuo "Rimputatpa Čimbudamba De Žile Aka". 

S obzirom na to da odgovor nije tačan, pokušaj da uzme poene dobio je šansu i drugi takmičar, međutim ni on nije bio ništa bolji te "odvalio": - Abudžaba Dabila

Razume se da su afrička imena dosta specifična i prakjtično jedna su nalik drugim te su takmičari i igrali na tu kartu pa ko veli, možda i prođe. Ali ni približno kako se predsednik Nigerije stvarno zove a ono je Gudlak Džonatan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@predozirran)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading