OD OVE TEORIJE PROĆI ĆE VAS JEZA!

Autor: Republika

Razonoda

24.11.2017

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živimo u hologramu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Svemir, nikada rešena misterija

Ceo kosmos, sve što vidimo i osećamo, možda zapravo ima dve dimenzije. Kao 2D hologram na vašoj kreditnoj kartici, on ima dve dimenzije, ali u njemu vidimo 3D objekte. Postoji čitava struja među naučnicima koja podržava ovu teoremu i smatra da percipiramo samo projekciju ovog svemirskog holograma.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

24.11.2017 11:33

A Mesec je veštačka tvorevina čiji krateri su svi na istoj dubini i kada je sonda pala na Mesec vibriranje je bilo sat vremena. Udaljenost od Sunca i njena veličina su tako precizno urađeni da su delo veštačke tj ljudske inteligencije koju zovemo vanzemaljci, koji su ina Zemlji pravili objekte i sve ove teorije koje se lupetaju o gradnji piramida i dletima, ručnom radu i vučenju su deplasirane. A pisanje hijeroglifa precitno po dubini u milimetar ali i bočno toliko ravno, ne može se raditi RUKOM. A o piramidama pod vodom i gradovima pod vodom, ali i na Zemlji čije kamenje je i po nekoliko stotina tona, naleganje kamenja tako precizno i tako oblikovano mogla je da uradi samo napredna rasa vanzemaljaca koja je i kreirala život na Zemlji, a mi kreatora zovemo Bog.