NIKO MU NIJE VEROVAO: Mladić iz Studenjaka na terasi pronašao pramen ženske kose i papirić sa JEDNIM slovom, a onda mu je život krenuo NIZBRDO!

Autor:

Razonoda

21.04.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlaška magija spada u jedno od najegzotičnijih i najintrigantnijih pitanja kulturnog nasleđa Istočne Srbije. Magija kod Vlaha ima razne oblike i različite načine primene. Tekstovi variraju od sela do sela, ali suština je uvek ista, delovanje na sam tok ljudskog života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mnogi ljudi ne veruju da bilo kakav vid crne magije postoji,  ali jedan mladić ju je osetio, kako kaže, na svojoj koži. On je 2017. podelio svoju traumatičnu ispovest, a njegovo iskustvo Objektiv prenosi u celosti.

Naime, mladić je pronašao pramen ženske kose na terasi stana u kome živi, dok je ispod njegovog jastuka stajao papirić sa slovom “S”. Iako se nije uplašio u prvom trenutku, strah se javio kada je u svojoj torbi zatekao crveni papir vezan crvenim koncem, a unutra su bil dva pera, crno i belo, kao i nacrtan pentagram.

– Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano – rekao je I. K. tada i dodao da mu prijatelji nisu verovali dok im nije pokazao, ali još uvek ni sam ne može da poveruje šta mu se dogodilo:

– Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao. Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo – završio je on svoju ispovest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading