ŠTA SE TRAŽI NA NETU: Hrvate zanima seks, Slovence smrt, Srbi bi da vrate Kosovo...

Autor: Republika

Razonoda

23.11.2017

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava na Fejsbuk stranici "Slavorum" nasmejala je ceo Balkan.

 

Foto: facebook.com/Slavorum
Urnebesna mapa Slavoruma

Naime, administratori stranice objavili su kartu Evrope i označili šta stanovnici svake države navodno pretražuju na internetu ako pitanje počinje na "Kako da..."

Naravno, sve je najverojatnije šala kao što je to i inače na ovoj stranici, ali pitanja koja pripadnici određene nacije upisuju u pretraživač zaista su zabavna i zanimljiva.

Prema njihovom "istraživanju", Hrvate zanima kako da imaju seks, Slovence kako da umru, a Srbe kako da vrate Kosovo. Bolje nisu prošli ni Grci koji pitaju kako dobiti pozajmicu, Italijane u velikom broju zanima kako da naprave sendvič, a Mađare zanima kako da dube na glavi.

Slavorum navodi i kako građane Bosne zanima kako da pokrenu biznis, dok Turke zanima kako da aktiviraju - genitalije. Crnogorci ne znaju kako da se suprotstave suprugama, a Albanci kako da se pretvaraju da su normalni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading