SUTRA JE POSEBAN DATUM: Obavezno zamislite želju, a evo kako treba da iskoristite MOĆ niza 4-4 koji ima posebno značenje!

Autor: Republika

Razonoda

03.04.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra je poseban datum u numerološkom smislu, pa bi trebalo da

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

April je mesec zanimljivih kretanja planeta, zvezda i nebeskih tela - očekuje nas Ružičasti pun Mesec, retrogradni Pluton i kiša zvezda padalica.

Iako će ova nebeska kretanja imati uticaj na nas u vidu velikih promena, vrlo lako ćemo ih prihvatiti. Ostaćemo prizmeni i svesni.

Poseban datum u aprilu 2021. godine biće 4. april, jer numerološki niz 4-4 ima posebno spiritualno značenje.

4. 4. je jedan od najsrećnijih datuma ovog meseca. Broj četiri u numoerologiji simbolizuje stabilnost i snagu. Vibrira praktičnošću i savršenim skladom, pomaže da budete prizemni i oslobodite loših navika.

Niz 4-4 donosi nam stabilnost, sigurnost i čvrst temelj - vodimo se razumom i težimo da stvaramo nešto trajno i smisleno. U ovom periodu snagu vam daju mentalnai emocionalna sigurnost. Puštate korene kod nekih ambicija i imate snažnu volju da uradite nešto za šta se vredi boriti.

Takođe, ovaj niz nam donosi i manifestacionu energiju broja 8 (4+4=8), koji označava karmu, ciklus života i obrasce moći.

4. aprila Mesec će biti u znaku Jarca, što se savršeno uklapa sa energijom ovog numerološkog niza. Energija Jarca nas prožima snažnim osećanjem discipline odgovornosti, tako da ćemo maksimalno iskoristiti ovaj dan za profesinalno napredovanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom ovog dana očekuju nas i dva kvadratna aspekta između Sunca, Meseca i Venere. Iako su u astrologiji kvadrati simboli izazova, u ovom periodu koriste frekvenciju niza 4-4 i donose nam moć da rešimo neke probleme koje odavno guramo pod tepih. To su najčešće izazovi sa kojima se suočavamo u vezama ili nedostatak kreativnosti.

Srećom, najlepša magija očekuje nas u večernjim satima 4. aprila usled sekstila Meseca i sanjivog Neptuna. Ovo poravnanje čini nas sve kreativnijima i maštovitijima, kao i osetljivijima na energije i osećanja svuda oko nas. Koristite ovaj pojačani osećaj intuitivne moći da vam pomogne da vizualizujete stvari na kojima želite da radite.

Kako najbolje iskoristiti magičnu moć koju nam donosi niz 4-4?

Najbolji način da kanališete numerološku magiju 4. aprila jeste da postanete utemeljeniji i jasniji u onome što želite da manifestujete u svom životu - zamislite iskrenu želju.

Ovo je takođe sjajan dan za ispoljavanje i razbijanje loših navika. Držite se svojih uverenja, ali se oslobodite svega onoga što vam više ne služi. Odličan je dan za vibraciju sa zemaljskim elementom provodeći vreme u prirodi, radeći jogu ili izvodeći ritual sa lekovitim kristalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading